Kolja i paket med pepparrot

Ingredienser

  • 800 gkoljafilé eller torskfilé
  • 4 msksmör
  • 4morötter
  • 4 skivorcitron
  • 4 mskpepparrot, riven
  • 100 gskalade räkor
  • 4 kvistar dill
  • salt och peppar

Beskrivning

Tänd grillen, eller sätt ugnen på 175˚.

Lägg fram 4 folieark och lägg en klick smör på varje.

Skala morötterna och hyvla långa remsor. Lägg morötter på smöret, och lägg sedan på en skiva citron.

Lägg därefter på fisken, och salta och peppra.

Blanda crème fraiche med pepparrot, och häll över fisken. Strö över räkor och hackad dill.

Salta och peppra lite grand.

Vik ihop paketen och lägg på grillen, indirekt grillning, eller ställ in i ugnen, i ca 15 minuter.

Navigering

Snabbvisning

Stäng

Kategorier