Kolja i paket med pepparrot
Ingredienser
- 800 ghavskattfilé, långarygg, koljafilé eller torskfilé
- 4 msksmör
- 4morötter
- 4 skivorcitron
- 3 dl crème fraiche
- 4 mskpepparrot, riven
- 100 gskalade räkor
- 4 kvistar dill
- salt och peppar
Beskrivning
Tänd grillen, eller sätt ugnen på 175˚.
Lägg fram 4 folieark och lägg en klick smör på varje.
Skala morötterna och hyvla långa remsor. Lägg morötter på smöret, och lägg sedan på en skiva citron.
Lägg därefter på fisken, och salta och peppra.
Blanda crème fraiche med pepparrot, och häll över fisken. Strö över räkor och hackad dill.
Salta och peppra lite grand.
Vik ihop paketen och lägg på grillen, indirekt grillning, eller ställ in i ugnen, i ca 15 minuter.