Rödspätta med senap och tomatsås

Ingredienser

  • 4 personer
  • 800 grödspättafilé med skinn
  • salt och citronpeppar
  • smör och olja
  • Senap & Tomatsås
  • 5 dlgrädde
  • 2 mskdijonsenap
  • 0,5 knippedill, finhackad
  • 250 gkörsbärstomater
  • salt

Beskrivning

Sås: Koka upp grädde och senap. Tillsätt hackad dill och grovt skurna tomater. Krydda med salt och smaka ev. av med mer dijonsenap. Låt sjuda 3-5 minuter eller tills tomaterna börjar bli mjuka.

Fisk: Salta och peppra fisken. Stek den i hälften smör och hälften olja på medelvärme. Börja med köttsidan och avsluta på skinnsidan.

Servera med kokt eller pressad potatis. ­­­­­­­­

Navigering

Snabbvisning

Stäng

Kategorier