Parmalindad kolja i paket
Ingredienser
- 4 personer
- 800 gkoljarygg eller torskrygg
- salt och citronpeppar
- 1 liten burkgrillad paprika
- 8 skivorparmaskinka eller prosciutto
- 12 körsbärstomater
- 4 kvistarrosmarin, oregano eller timjan
- olja från paprikan
- salt och svartpeppar
- Kall citronsås
- 2 dlcrème fraiche
- 0,5 liten citron, saft och finrivet skal
- 0,5 knippegräslök, finhackad
- salt och svartpeppar
Beskrivning
Tänd grillen eller sätt ugnen på 175 grader.
Förbered fyra folieark och lägg på paprika och tomater.
Dela fisken i portionsbitar, salta och peppra och linda in varje bit i skinka.
Lägg fisken på grönsakerna, lägg på lite färska kryddor och ringla slutligen över lite av oljan från paprikan.
Vik ihop paketen och grilla indirekt eller ugnsbaka i ca 15 min.
Servera gärna en kall citronsås till.
Citronsås
Blanda alla ingredienser och låt stå kallt i minst 15 minuter.