Grilla fisk i paket med röd pesto och färskost

Ingredienser

  • 4 portioner
  • 800 gtorskrygg, koljarygg, långarygg eller havskatt
  • 2 mskolivolja
  • salt och peppar
  • 200 gfärskost med smak (tex paprika)
  • 1 liten burk röd pesto
  • Till servering
  • färskpotatis, parmesanost, röd pesto, sallad

Beskrivning

Ett enkelt och ljuvligt gott fiskpaket!
Pensla fisken med olivolja och krydda med salt och peppar (svartpeppar, vitpeppar eller citronpeppar).
Lägg fisken på ett ark med aluminiumsfolie.
Bred på ett tjockt lager med färskost och sedan ett tjockt lager med röd pesto.
Vik ihop aluminiumsarket och grilla ca 10 minuter.
Servera med: färskpotatis, parmesanost, sallad och extra pesto.

Tid

20 minuter

Navigering

Snabbvisning

Stäng

Kategorier