Parmalindad fisk i paket

Ingredienser

  • 4 personer
  • 800 gtorskfilé, koljafilé eller havskattfilé
  • salt och citronpeppar
  • 1 liten burkgrillad paprika
  • 8 skivorparmaskinka eller prosciutto
  • 12 körsbärstomater
  • 4 kvistarrosmarin, oregano eller timjan
  • olja från paprikan
  • salt och svartpeppar
  • Kall citronsås
  • 2 dlcrème fraiche
  • 0,5 liten citron, saft och finrivet skal
  • 0,5 knippegräslök, finhackad
  • salt och svartpeppar

Beskrivning

Tänd grillen eller sätt ugnen på 175 grader.

Förbered fyra folieark och lägg på paprika och tomater.

Dela fisken i portionsbitar, salta och peppra och linda in varje bit i skinka.

Lägg fisken på grönsakerna, lägg på lite färska kryddor och ringla slutligen över lite av oljan från paprikan.

Vik ihop paketen och grilla indirekt eller ugnsbaka i ca 15 min.

Servera gärna en kall citronsås till.

Citronsås

Blanda alla ingredienser och låt stå kallt i minst 15 minuter.

Navigering

Snabbvisning

Stäng

Kategorier