Bacongrillad koljarygg med citronsås

Ingredienser

  • 4 personer
  • 800 gkoljarygg
  • salt och (citron) peppar
  • färska kryddor tex timjan, oregano eller salvia
  • 1 paketbacon
  • Kall citronsås
  • 2 dlcrème fraiche
  • 0,5 citron, finrivet skal
  • 0,5 knippegräslök, finhackad
  • salt och svartpeppar

Beskrivning

Tänd grillen.

Salta och peppra fisken.

Lägg på några kvistar med färska kryddor och linda sedan bacon runt.

Grilla tills innertemperaturen nått 52° eller tills fisken är vit helt igenom.

Eller lägg fisken i en ugnsfast form och ugnstek i 175° i ca 15 – 20 minuter.

Servera gärna med en kall citronsås till.

Sås

Rör ihop alla ingredienser och låt stå kallt i minst 15 minuter.

Navigering

Snabbvisning

Stäng

Kategorier